torstai 24. lokakuuta 2013

Eilen juhlimme Viljoa ja lisäksi rasvaamme, rasvaamme ja rasvaamme!O


♥ Onnea muru 4-v ♥

Tänään haimme Anjalle tällaisen, Holter seurantaa siis vuorokausi sydämen lisälyöntien takia. Ekg-lätkät on isoilla iholapputeipeillä teipattu kiinni, johdot tulee bodyn lahkeensuusta ulos ja pikkupussukka on olalla kuin käsilaukku. Eilen mietitty asukokonaisuus osui siis nappiin, retongissakin on riittävän pitkä helma, niin tyttö ei kaivelusta huolimatta päässyt tuohon pussukkaan käsiksi.

Syksy ja talvikelit tulivat, ihottumat pahenivat. Kuva toissayöltä, itselle yöunta kertyi silloin 1½h kun toinen niin tuskissaan ihonsa takia. Kyllä on tököttejä jos jonkunnäkösiä testailtu. Toista poskea ei oo vielä mikään voide parantanut. Pieni epäilys jostain allergiasta koputtelee ovelle. 

Ihon takia tarvitaan hyväntuntuisia yö- ja oloasuja. Hyvästi saa heittää sukkahousuille, liian kireille paidoille tai leggareille, sekä varmaan joustofroteellekkin. Tästä kaupungista ei ainoatakaan järkevää pyjamaa löytynyt. Mutta Kappahlista löytyi Newbiemalliston pehmeitä legginssejä, yhdet niistä näkyykin tuossa holter-kuvassa.
Kappahallissa on nyt Ota kolme maksa kaksi, iiiiihan kaikki lastenvaatteet, H&M:ltä löysin nuo paidat. Näitä voi kaikkia pestä 60 asteessa. Rasva tekee vaatteista ajan myötä aika lurahtaneita, joten mitään kymmeniä euroja en ala pyjamasta makseleen.
Rasvaushan suoritetaan meillä näin: Eka suihku, sitten nopea kuivaus, laps esim. okkarin pöytää vasten seisomaan, ensin voidellaan ylävartalo, paita päälle. Sitten alavartalon vuoro, vaippa ja housut jalkaan. Näin vältytään rasvan päätymisestä epäsopiviin paikkoihin kuten lattiaan tai huonekaluihin, omista vaatteosta puhumattakaan.
Meillähän ei muutoinkaan vastasyntynyt-ajan jälkeen lapsia pueta eikä vaipateta makuuasennossa, vaan nämä hoituu kätevästi sylissä. Aika paljon helpompaa tommonen taapero rasvata ja vaipottaa seivovilleen kuin odottaa, että makoilis muka selälleen liikkumatta hoitotoimenpiteiden ajan.
Mutta siinä kaikki rasvaamisesta tällä erää. Me hukumme siihen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, kaikki huomioidaan :)