torstai 14. marraskuuta 2013

Lasten pukeutuminen jouluna (yläosat)


Kerranki oon ajoissa liikkeellä.
Tai ainakin siis suunnitteluvaihe on hyvin edennyt!

Anjalle suunnittelin tämmöstä bodymekkoa, sekä tietysti tuo musta hiusrusetti sopis hyvin tyyliin. Sukkikset sitten varmaankin valkoiset tai miksei mustatkin käy. Tää on aivan ihana tää body!



Viljomaiseen tyyliin; sininen pallopaita sekä tuo hieno liivi. Housuiksi tietysti slimmit, varmaankin mustat. Ne löytyykin jo ennestään =)


Kallelle kaavailin tätä paitaa. Taitaa tareta hyvin ilman pitkähihasta. Mitään sen hienompaa ei kannata ostaa, kun niille ei sitten ole käyttöä kuitenkaan. Tämän paidan kanssa sopii hyvin ihan farkut tai miksei slimmitkit.


Veikolle neuletakki ja hauska paita. Yhtiä housuja katselinkin jo. Tiiän, että Veikon kanssa tulee olemaan ongelma, että miten sen saa pukeutumaan näihin! Tai paidan vielä menee, mutta huoh, housut! Niiden kanssa tulee tekemään tiukkaa=D
Markulle ajattelin ehkäpä tätä samaa t-paitaa tai sitten jotain toista siistiä sekä samanlaista liiviä kuin Viljolle.

Siinäpä noita pohdintoja. Melko varmasti nämä vaatteet tilaankin. Oon aika käytännöllinen ihminen, nämä menee sitten joulujuhlissa sekä jouluaattona, t-paitoja voi käyttää muutoinkin ja liivit on sen verran edullisia, että ei haittaa jos niille ei niin suurta käyttöä tulisikaan.
Ei viitti lapsille ostaa mitään kauhean kalliita juhlakamppeita, meillä on todella vähän mitään virallisia tilaisuuksia (=lue ei yhtään), että ei mitään järkiä ostaa esim. valkosia kauluspaitoja tai suoria housuja.

Niin joo ja nämä siis kaikki Lindexiltä!

1 kommentti:

  1. IIKS mitä ihanuuksia! <3

    Luen sun blogia edelleen, laiska oon vaan jättämään komenttia. ;)

    T. Marikki

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, kaikki huomioidaan :)