torstai 30. tammikuuta 2014

Nyt tarkenee

Vihdoin on löytynyt vaatetus jolla Anja tarkenee ainakin -13 asteen pakkasessa.

Ihoa vasten Popin villapaita, Netanttilan villahousut, päälle velourliivari, kypärälakki ja kauluri, paljaisiin jalkoihin mummun neulomat villasukat alpakkalangasta, Kivatin villahaalari. Sitten Netanttilasta Mutka-merkkiset nahkakintaat käteen ja siihen vielä päälle ruskovillan silkkivillalapaset.
Tunti oltiin ulkona ja varpaat ja kädet lämpimänä! Kädet oli jopa hiemna nihkeät, peukalotkin vaikka oli omissa kodeissaan.
Jes jes! Hieman epäilin noita nahkakintaita, ovat aika naftia kokoa. Otin siis tilatessa koon 2 ja se menee just tommosen n. vuosikkaan tytön, ei nyt mitenkään niin siroon käteen. Olis saanu olla aavistuksen reilummat leveydestään. En jaksanu alkaa palautteleen. Nuokin näköjään toimii kuitenkin.2 kommenttia:

  1. Mäkin haluisin lapsille nahkakinttaat! Tulis niin oma lapsuus mieleen... En oo bongannut mistään tai jos oon, niin ovat olleet törkykalliita!

    VastaaPoista
  2. Anttilalla oli edes jotensakkin järkevät hinnat, nuo tais maksaa jonkun 18,90 tai sinneppäin. Aiemmin olin Kokkolassa kirpparitapahtumassa jossa oli myös torimyyjäntapainen myymässä ja hällä oli nahkakintaita, kakkoslaatusia, mutta silti priimannäkösiä kympin hintaan. Harmittaa etten silloin ostanut.
    a mitä tulee hintihin, niin kävin Jesper&Juniorissa ostamassa ne ruskovillan lapaset, niin siellä oli yli 60e lasten nahkakintaat. Mun mielestä ihan järjetön hinta. Hädin tuskin lapsen toppatakista maksan tuota rahaa =X

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, kaikki huomioidaan :)